Kennismaken met IPN onder het genot van een kopje koffie?

Werken bij IPN

De basis van ons bestaan is het verbeteren van organisaties. Wij doen dat met bevlogen adviseurs, doorgewinterde interim-managers en frisse controllers en administrateurs. IPN is snel groeiende en altijd op zoek naar (toekomstige) collega’s. Denkt u goed te passen bij ons bedrijf? Wij stellen een open sollicitatie altijd op prijs! Laat uw gegevens achter via het formulier.

Werken bij IPN?

Onze ambitie is net zo groot als die van onze klanten. Wij willen excelleren in wat we doen en werken daarom hard voor onze klanten. Het werk is natuurlijk heel belangrijk, maar om gezond en gelukkig te blijven, is er ook een goede balans nodig tussen werk en privé. Daar hebben wij oog voor. Opdrachtgevers kunnen alleen tevreden worden gesteld als onze medewerkers dat ook zijn. Wij bieden veel flexibiliteit en bieden de faciliteiten om u te blijven ontwikkelen. Bij ons word u daarom nooit een nummer.

Professionaliteit, passie voor het vak en plezier in het werk. Dat zijn kenmerken voor de sfeer binnen ons team.

Functie-eisen

De waarde zit in de persoon, niet in het diploma. Naast relevante financieel-organisatorische kennis, ervaring en ontwikkeling op MBO, HBO en/of WO niveau stellen wij één echt harde eis en dat is dat u aantoonbaar beschikt over een gezonde dosis zelfkennis.

Wij hechten aan langdurige relaties met opdrachtgevers en dat geldt ook voor de relatie met onze medewerkers. Denkt u een aanvulling te zijn of te kunnen worden op ons team? Dan gaan we graag het gesprek aan. Stuur uw CV en korte motivatie naar ons toe via onderstaand formulier of naar info@ipn-ip.nl onder vermelding van ‘open sollicitatie’.

Het aanmeldproces bestaat uit twee stappen:

  1. het invullen van het onderstaande formulier
  2. het uploaden van uw CV
  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, rtf, doc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700