Whitepaper: Succesvol automatiseren

Wilt u de (financieel) administratieve processen van uw bedrijf gaan automatiseren? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Of wilt u voorkomen dat u grove en dure fouten maakt? Vergroot dan de slagingskans van uw automatisering door het lezen van onze whitepaper! Zo wordt uw automatiseringstraject tenminste géén geldslurpende teleurstelling.

In onze whitepaper leest u de 5 cruciale stappen die u moet volgen om de slagingskans van uw automatisering te vergroten. Naast deze 5 stappen delen wij exclusieve en praktische tips, gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze IPN professionals.

Whitepaper downloaden

Voor wie is deze whitepaper?

Bent u ondernemer, (financieel) directeur, financieel manager of een controller die administratieve werkprocessen wilt automatiseren? Bent u werkzaam in een andere positie, maar wel heel erg benieuwd hoe u automatisering gestructureerd vorm kan geven? Dan is deze whitepaper precies wat u nodig heeft!

IPN en automatisering

Onze interim finance professionals zijn werkzaam binnen een grote diversiteit aan branches en bedrijven. Hierdoor hebben zij te maken met de administratieve werkprocessen binnen deze verschillende organisaties en branches, maar daarmee ook de automatisering van deze werkprocessen.

Door de jaren heen hebben onze interimmers succesvolle, maar helaas ook veel teleurstellende automatiseringen meegemaakt. Als interimmer zit je in een ideale positie om te observeren. Ze hebben een frisse blik op de organisatie en door hun diverse interim klussen beschikken zij over vergelijkingsmateriaal. Deze kennis van onze professionals hebben wij gebundeld en stellen wij beschikbaar zodat u er voordeel mee kunt doen voor uw eigen bedrijf.

De stappen van een succesvolle automatisering

  1. Een juiste inventarisatie van de werkprocessen
  2. Een juiste en heldere formulering van de automatiseringsbehoefte
  3. Het in gesprek gaan met de leveranciers
  4. Eventueel standaardiseren van werkprocessen
  5. Het opleiden van de eindgebruiker

Wilt u echt een succes maken van deze stappen? Download dan onze whitepaper en krijg inzicht in tips maar ook valkuilen. Zo maakt u van uw automatisering wél een succes!

Whitepaper downloaden

Een vraag? Bel IPN

0592-379700