Vacature: startend Assistent Accountant

Voor de versterking van het team zoekt UNP accountants adviseurs in Assen een startende relatiebeheerder/ assistent accountant voor de samenstelpraktijk (40 uur per week)

De functie
Als beginnend relatiebeheerder/assistent accountant houd jij je bezig met het beheren van de administratie van onze klanten. Dat kan het voorbereiden zijn van een BTW aangifte van een supermarkt, het bijwerken van een activalijst van een autobedrijf of het inzichtelijk maken van de debiteurenpositie van een metaalbedrijf. Heel divers en soms erg hectisch, maar je wordt uitstekend begeleidt door een senior collega.

Jij
Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie. Daarnaast heb je een hoge mate van zelfstandigheid, ben je stressbestendig en zijn jouw contactuele eigenschappen goed ontwikkeld. Enige ervaring is een pre maar absoluut geen vereiste.

UNP en jij
Professionaliteit, passie voor het vak en plezier in het werk. Dat zijn kenmerken voor de sfeer binnen ons kantoor. Het werk is natuurlijk heel belangrijk, maar om gezond en gelukkig te blijven is er ook een goede balans nodig tussen werk en privé. Daar hebben wij oog voor.  Onze klanten kunnen alleen tevreden worden gesteld als ook onze medewerkers tevreden zijn. Daarom proberen wij zo veel mogelijk flexibiliteit te bieden. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen via training on the job. Wij creëren ontwikkelingsmogelijkheden zodat jij kunt groeien en daardoor ons kantoor ook. UNP is een kantoor met circa 50 hoog opgeleide werknemers met een zelfstandig functionerende samenstel- en controlepraktijk.

Van ons voor jou
UNP wil jou graag als nieuwe collega, mits je voldoet aan bovengenoemd profiel. Wij hechten aan langdurige relaties en dat geldt ook voor de relatie met ons personeel. Daarom krijg je bij ons na een jaar ook gelijk een vast contract.  Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, wij concurreren met de grote accountantskantoren. De functie betreft een fulltime dienstverband.

Solliciteren
Wil jij werken bij een verfrissend kantoor dat hecht aan kwaliteit maar bovenal aan een goede werksfeer? Wil je een gewaardeerde collega zijn en geen nummer? Kortom, heb je belangstelling voor bovenstaande functie en voldoe je aan het profiel, reageer dan middels het formulier op deze pagina of stuur je CV en motivatie naar info@unp.nl onder vermelding van ‘vacature startend Assistent Accountant’.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700