Afstudeeropdracht – commerciele economie

IPN interim professionals groeit en heeft mogelijkheden voor een afstudeeronderzoek!

Studeer jij op dit moment commerciële economie en zoek je nog een plek voor je afstudeeronderzoek? Kom dan naar Assen! IPN interim professionals is onderdeel van accountantskantoor UNP. Wij houden ons bezig met bedrijfsvoering en control. Wij geven advies, bemiddelen interim managers en verzorgen de werving&selectie van financiële professionals. Wij geloven sterk in kennis en mensen en wij werken met maar één doel: onze klanten beter laten presteren.

Onderzoek

Bij IPN doen wij dingen graag net iets anders. Wij zitten vol ideeën hoe dingen beter kunnen en hoe wij onze dienstverlening daarop aan kunnen passen. Daarin gaan we soms af op ons gevoel, en soms ook niet. We hebben nu zo’n idee waarbij we graag beslagen ten ijs willen komen. En daarvoor willen we een marktonderzoek gaan doen. Een uitgelezen kans voor een ambitieuze student!

Gewenst profiel

Graag zien wij de volgende kenmerken terug:

  • Student commerciële economie, marketing management of vergelijkbaar (HBO)
  • Je bent een goede communicator en representatief
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Enige mate van zelfkennis (aantoonbaar)

De onderzoeksvraag is nog niet geformuleerd, dat gaan we in overleg met jou doen. Ga jij de uitdaging aan? Mail je CV en motivatie naar info@ipn-ip.nl of reageer middels het formulier aan de rechterkant op deze pagina.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700