Onze website is vernieuwd

Het is u vast opgevallen: de website van IPN is in een nieuw jasje gegoten. We hebben dit jaar het concept van IPN interim professionals opnieuw uitgewerkt, onze ambitie opnieuw geformuleerd en daar hoort een frisse, vernieuwde website bij.

Zoals IPN is, wordt weerspiegeld in de website: geen standaard verhaal, maar alles een tikje eigenzinnig. Dat komt overeen met onze werkwijze. We zijn geen doorsnee bureau. We kijken naar de vraag achter de vraag en geven waar nodig kritisch advies om organisaties verder te helpen. Dit eigenzinnige komt ook terug in de fotografie voor de website. Geen foto’s van medewerkers die uit het raam turen, maar beelden die een verhaal vertellen.

Uiteraard vindt u op de website precies wat wij voor ieder bedrijf kunnen betekenen: consultancy, interim en werving en selectie. Allemaal op financieel-organisatorisch gebied, want dat is het vakgebied waar onze expertise ligt. Daarnaast kunnen bedrijven die ons nog niet kennen, onder meer een gratis bedrijfsanalyse aanvragen.

Bent u naar aanleiding van onze nieuwe website nieuwsgierig geworden of IPN iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs gaan graag het gesprek met u aan onder het genot van een kopje koffie.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700