Kennismaken met IPN onder het genot van een kopje koffie?

Interim Project Control

Een project zonder een controller is als een stuurloos schip. Om een project tot een succes te maken, moet het goed worden georganiseerd. Een belangrijk onderdeel is het financiële plan waarin de (financiële) doelstellingen staan. Hiermee wordt het eindpunt in kaart gebracht en kan de route er naartoe worden bepaald.

Hebt u een groot project op de agenda staan en de juiste personen of de juiste kennis niet zelf in huis? Wij helpen u door een geschikte interim project controller voor u te vinden. Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen:

Interim project control in uw organisatie

Een interim project controller kan uw project op financieel gebied in goede banen leiden. Zodra de doelen samen zijn afgestemd, wordt er een plan opgesteld met kansen en projectrisico’s.

Gestructureerd, nieuwsgierig en sociaal

Een goede project-administrateur of controller stelt overzichtelijke en gestructureerde rapporten op. De interim professionals van IPN weten hoe belangrijk duidelijke managementinformatie is. Ze zijn nieuwsgierig en willen op de hoogte blijven. Maar ze zoeken ook altijd naar verbeteringen; zowel het optimaliseren van processen als het behalen van optimaal resultaat.

Op tijd bijsturen

Dankzij de helikopterview hebben onze interimmers goed in de gaten wat er speelt. Daardoor kunnen ze uitstekend inschatten of er op een bepaald gebied bijsturing nodig is. Ze signaleren opmerkelijke afwijkingen en spelen hierop in, zodat de doelstellingen worden gehaald.

Financiële doelstellingen

Daarnaast kan een interim project controller financiële doelstellingen helpen opzetten, deze vervolgens beheren en de voortgang ervan bewaken. Wanneer nodig kan de project controller aangeven wanneer er aanpassingen nodig zijn om de doelstellingen te behalen. Op basis van analyses kan de controller advies uitbrengen aan projectmanagers en hen ondersteunen. Hij monitort en verbetert de projectprocessen en beoordeelt projectrisico’s zodat de doelstellingen op een efficiënte manier worden behaald.

Onze interim project controllers ontzorgen u

Kortom; de interim project controller neemt het project control van u over. Zo blijft u wel op de hoogte van de belangrijkste zaken, maar houdt u toch tijd over voor dingen die u echt belangrijk vindt. IPN kan u helpen met het vinden van de juist project controller. Neem vandaag nog contact met ons op, we helpen u graag verder.