Kennismaken met IPN onder het genot van een kopje koffie?

Interim Finance en Control

Financieel gezond zijn én blijven is een voorwaarde om te kunnen bestaan als bedrijf. Dit kan een uitdaging voor u zijn wanneer uw organisatie verandert. Kan ik mijn groei bekostigen? Krijg ik mijn organisatie mee in de groei? Moet ik juist wel of niet investeren? Waar moet ik prioriteit leggen? Inzichtelijke data helpt u om risico’s in te schatten en keuzes te maken. Een interim professional finance en control kan u voorzien van deze informatie en u adviseren over het maken van een afgewogen beslissing.

Direct contact met ons opnemen? We horen graag van u! Kom met ons in contact via 0592-379700, info@ipn-ip.nl of het contactformulier.

Interim finance en control in uw organisatie

Finance en control vormt de basis van uw organisatie. Een externe professional kan u helpen om dit onderdeel binnen uw bedrijf te versterken. Met de creatieve, maar gedetailleerde manier van denken van onze interimmers worden uw financiën tot in de puntjes geoptimaliseerd.

Wij zijn overtuigd van het belang van data. Financiële gegevens maken het mogelijk om risico’s in te schatten en onderbouwde keuzes te maken. Relevante managementinformatie helpt het management bij het maken van keuzes op het gebied van finance en control. Een management-informatiesysteem kan deze informatie overzichtelijk weergeven. Onze interim professional adviseert u over het optimaliseren van dit systeem, of kan dit voor u opzetten en monitoren.

De interim finance managers van IPN

De interim finance en control managers van IPN zijn kritische en creatieve sparringpartners met verstand van financiële vraagstukken. Ze zijn tijdelijk inzetbaar bij capaciteitstekort, bijvoorbeeld bij uitval van een manager of bij snelle groei. Ze kunnen managementrapportages of jaarrekeningen opstellen en u voorzien van relevante managementinformatie.

Wilt u weten waar u in moet investeren, of wilt u uw cijfers inzichtelijk hebben? In het netwerk van IPN zit altijd een interim finance en control professional die past bij uw organisatie. Wij ondersteunen u op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Ze kunnen binnen uw organisatie onder andere de rol vervullen van controller, hoofd administratie of manager FAZ. Kortom, voor iedere interim finance opdracht hebben wij een geschikte professional voor u.