Kennismaken met IPN onder het genot van een kopje koffie?

Interim

Heeft uw bedrijf een snelle groei of een reorganisatie doorgemaakt? Moet een vaste kracht (tijdelijk) worden vervangen vanwege zwangerschapsverlof, ziekte, promotie of ontslag? Of heeft u binnen uw bedrijf behoefte aan specialistische kennis of ervaring voor een bepaald project of verandertraject? We begrijpen hoe lastig het is als u in zo’n situatie zit en er maar geen goede oplossing voor handen lijkt te zijn.

Om welke reden het ook gaat, het kan soms voorkomen dat u als organisatie tijdelijk extra versterking nodig hebt. Wij helpen u hier graag bij met een van onze interim professionals. Zo kunt u zich weer richten op andere belangrijke zaken, zoals ondernemen.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700

Neem contact met ons op

Wilt u een interim professional die écht kennis van zaken heeft? Neem vandaag nog contact met ons op via 0592-379700, info@ipn-ip.nl of door het contactformulier in te vullen. We maken graag vrijblijvend kennis met u en uw bedrijf.

Past een interim professional bij uw organisatie?

U bent op zoek naar een interim professional. Allereerst kijken wij samen met u naar het probleem dat moet worden opgelost. We komen graag bij u langs om kennis te maken en uw situatie in kaart te brengen. We doorgronden de vraag om erachter te komen wat uw organisatie precies nodig heeft. Zo kunnen wij het beste inschatten welke van onze interim professionals goed bij uw organisatie past.

De juiste persoonlijkheid is daarin in onze ogen net zo belangrijk als de juiste vakkennis.

We kennen onze interim professionals en weten wat hun kwaliteiten zijn. Door onze kennis van mensen en organisaties bent u verzekerd van de meest geschikte persoon uit ons netwerk. Altijd op de juiste plek.

Een frisse blik binnen uw bedrijf

Een interim professional van IPN bekijkt uw organisatie met een objectieve en frisse blik. Daardoor kunnen we oplossingen aandragen waar u zelf misschien niet aan had gedacht. Behalve strategisch adviseren, kunnen we ook helpen bij de uitvoering of implementatie van oplossingen. Zo weet u zeker dat onze interim professional van meerwaarde is voor uw organisatie.

Onze poule van interimmers

Of het nu gaat om interim management, finance en control, administratief of interim project control, wij hebben een groot netwerk opgebouwd aan interim professionals op financieel-organisatorisch gebied. We kunnen u onder andere helpen aan administrateurs, controllers, CFO’s en afdelingsmanagers.

IPN biedt u ondersteuning op het gebied van:

  • Verandermanagement: uw organisatie of een afdeling vaart niet de juiste koers. Wij kunnen dat (bij)sturen. IPN kan uw verandertraject ontwikkelen en begeleiden.
  • Crisismanagement: uw onderneming verkeert in zwaar weer. Dat kan komen door legio omstandigheden, waarvan liquiditeitsproblemen of ruzie in het management maar twee voorbeelden zijn. IPN loodst uw organisatie door deze periodes heen.
  • Invulling van financieel administratieve functies: van administrateur tot CFO. Wegens (tijdelijke) afwezigheid of uitbreiding. IPN stapt binnen alsof we er altijd al zijn geweest.
  • Begeleiding en ondersteuning bij projecten: of het nu gaat om een automatiseringstraject op administratief gebied of als er een projectadministratie moet worden opgezet: IPN is er klaar voor.

Wij geloven in mensen, wij geloven in onze mensen en wij geloven in de kracht van ons team. Onze interim-professionals zijn hooggekwalificeerd (WO en HBO niveau), ervaren en goed op de hoogte van hun eigen vakgebied. Ze maken gebruik van de kennis en expertise die wij hebben op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Door ons brede netwerk beschikken ze over een ongekende bron van kennis en ervaring. En dat merkt u!

Na de interimperiode

Bij al onze werkzaamheden streven wij naar maximaal resultaat. Maar daarnaast vinden wij het opbouwen van een langdurige relatie minstens zo belangrijk. Is de interimopdracht afgelopen en is er nog een vaste kracht nodig? Dan kunnen wij u helpen met de werving en selectie. Op die manier waarborgen we de continuïteit van uw afdeling of bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om periodiek gebruik te maken van onze consultancy.

Ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700