Verfrissende ideeën opdoen onder het genot van een kopje koffie?

Personeelsadvies

De markt verandert voortdurend en als organisatie moet u mee met deze veranderingen. Van krapte op de arbeidsmarkt tot duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers: op het gebied van personeel en organisatie komt er veel op u af. Bij IPN weten we dat het succes van een organisatie valt of staat met goede medewerkers.  Bij IPN bent u verzekerd van consultant die kennis hebben van organisaties én van mensen. Hebt u vragen op dit gebied? Dan helpen we u en uw organisatie graag verder met een gedegen personeelsadvies.

Ontdek de toegevoegde waarde van het personeelsadvies van IPN

Wij laten onze toegevoegde waarde op het gebied van personeel en organisatie graag aan u zien. Neem contact met ons op via 0592-379700, info@ipn-ip.nl of het contactformulier op deze pagina.

Hoe pakken wij personeelsadvies aan?

Wij adviseren en ondersteunen ook op het gebied van personeel en organisatie. De belangrijkste vragen die we beantwoorden in ons personeelsadvies: hoe gaat u als bedrijf om met uw mensen en hoe houdt u ze betrokken en gemotiveerd? Maar ook: hoe pakt u bijvoorbeeld een reorganisatie op de juiste manier aan?

We helpen u om het belangrijkste kapitaal van uw organisatie, de medewerkers, te waarborgen en versterken. We adviseren, helpen om beleid op te stellen en ondersteunen bij implementatie hiervan. Samen met u vertalen we de organisatiedoelstellingen naar concreet beleid en acties op medewerkerniveau. We kijken naar cultuur, structuur en strategie. Hierbij erkennen we als geen ander het belang van tevreden medewerkers. Alle betrokkenen in een bedrijf werken aan dezelfde doelstellingen; het is de kunst om ieders talent hierin optimaal tot haar recht te laten komen.

Aantrekkelijke werkgever voor personeel en organisatie

We adviseren u graag hoe u een aantrekkelijke werkgever kunt zijn voor uw personeel. Goed werkgeverschap brengt veel voordelen met zich mee. De tevredenheid van medewerkers stijgt, productiviteit stijgt, verzuim daalt, en het is makkelijker om nieuw personeel aan te trekken en ze te binden aan uw organisatie. In de huidige krappe arbeidsmarkt kan dat een extra voordeel zijn voor nieuwe medewerkers.

Uw externe HR business partner

Het is niet altijd mogelijk om alle zaken rondom personeel en organisatie intern te regelen. Daarom zijn we graag uw externe HR-adviseur. Staat u voor moeilijke vraagstukken of grote veranderingen? Een reorganisatie of ontslagronde? Ons team van specialisten staat klaar om u hierin te adviseren en begeleiden. Alles met aandacht voor de medewerker en op een menselijke manier. We verdiepen ons in uw organisatie en willen de taken en doelstellingen van uw bedrijf begrijpen. We weten wat er speelt in uw branche en waar de meeste winst valt te behalen op het gebied van personeel en organisatie.

Wij staan graag voor u klaar

Heeft uw bedrijf professioneel personeelsadvies nodig? Wij helpen u graag bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. Neem contact met ons op, dan laten we graag zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700