Kennismaken met IPN onder het genot van een kopje koffie?

Bedrijfsadvies

Als ondernemer komt u soms voor keuzes te staan, door verschillende factoren. Groei of juist krimp van uw bedrijf kunnen veel vraagstukken in uw bedrijfsvoering veroorzaken. Hoe kunt u inspelen op kansen in de markt? Hoe blijft u toekomstbestendig? Is mijn bedrijf nog wel gezond? Hoe richt ik mijn bedrijf zo efficiënt mogelijk in? Zijn alle processen nog wel op orde? Een gedegen bedrijfsadvies van iemand buiten uw bedrijf is in dat geval essentieel.

Houdt u zich ook liever bezig met dat waarvoor u uw bedrijf bent begonnen? Leg dit soort vraagstukken dan met een gerust hart neer bij IPN. Wilt u weten hoe uw bedrijf op de juiste manier om kan gaan met veranderingen? Neem vandaag nog contact met ons op. IPN heeft verstand van organisaties, verstand van mensen en met ons bedrijfsadvies kan uw bedrijf weer verder.

0592-379700 | info@ipn-ip.nl

De meerwaarde van een goed bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies van een externe partij geeft u inzichten die u zelf niet zou vinden. Wij merken dat organisaties niet altijd zelf de juiste vraag weten te stellen. En juist op dat gebied bieden wij meerwaarde. Op onze eigen manier, eigenzinnig en doeltreffend. Om uw bedrijfsvoering te stroomlijnen.

Een frisse blik op uw organisatie

Als ondernemer kent u uw organisatie door en door. Dat heeft veel voordelen, maar het maakt het ook lastiger om de vinger op de zere plek te leggen. Waar ligt het probleem binnen de bedrijfsvoering en hoe lost u dat op? Onze consultants helpen u daarbij. Ze hebben een frisse maar nuchtere en objectieve blik en kunnen uw organisatie grondig analyseren. Ze adviseren u op het gebied van bedrijfsinrichting, procesverbetering en -organisatie, en het begeleiden van veranderingen. De wereld verandert, en het is belangrijk om mee te veranderen. Stilstand is immers achteruitgang.

Daarom wordt de basis van ons bedrijfsadvies altijd gevormd door gesprekken en een onderzoek naar uw organisatie. Zodat we uiteindelijk antwoord kunnen geven op de juiste vragen. We starten met de identiteit van de organisatie en de administratieve basis. Het doel van uw organisatie staat centraal.

Bedrijfsprocessen en menselijke samenwerkingen spelen een grote rol in organisaties en dat snappen wij bij IPN. Na onze inventarisatie stellen we speciaal voor uw situatie een bedrijfskundig adviesrapport op. Alles met het doel om het beste uit úw organisatie te halen. We bespreken het adviesrapport en ondersteunen u graag bij de implementatie van verbeteringen.

Bedrijfsadvies op maat

Klinkt dit als een werkwijze die bij uw bedrijf past? Laat het ons weten via 0592-379700, info@ipn-ip.nl of het contactformulier. Bij IPN spreekt u altijd iemand met kennis van zaken. U krijgt van ons bedrijfsadvies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Liever eerst kennismaken via een laagdrempelig advies? Vraag dan onze gratis bedrijfsanalyse aan! In 3 simpele stappen ontdekt u de financiële gezondheid van uw bedrijf

Een vraag? Bel IPN

0592-379700