Kennismaken met IPN onder het genot van een kopje koffie?

Consultancy

Ondernemen is een complexe aangelegenheid. Dat snappen wij maar al te goed! Binnen organisaties liggen soms ingewikkelde vraagstukken die vragen om specifieke deskundigheid. Door veranderende omstandigheden zoals groei, krimp, wijzigingen in wet- en regelgeving, marktomstandigheden en digitalisering is het soms nodig om de bedrijfsvoering aan te passen. We begrijpen dat deze situaties lastig kunnen zijn en helpen u dan graag met onze kennis en ervaring. Een van de pijlers waar IPN als consultancy-bureau op gebouwd is, is het geven van gedegen bedrijfskundig advies.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700

Wij staan voor u klaar

Onze consultants maken graag kennis met u om te laten zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0592-379700, info@ipn-ip.nl of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Een sterk advies voor uw organisatie

Wanneer u vastloopt bij bedrijfsvraagstukken, is het aan te raden om advies in te winnen bij een consultancy-bureau. IPN helpt u graag verder! Wij bieden ondersteuning bij:

Inrichting van de organisatie
Welke organisatiestructuur, overlegstructuren, personele bezetting, compliance heeft uw bedrijf nodig?

Bedrijfsprocessen
Zijn processen optimaal ingericht? Ben ik toekomstbestendig?

Financiën en administratie
Hoe is de inrichting van interne beheersing, is de automatiseringsgraad voldoende, effectief en efficiënt genoeg? Waar sta ik ten opzichte van mijn concurrenten?

Monitoring
Heb ik voldoende inzicht in mijn bedrijfsvoering? Waar liggen de risico’s? Is mijn managementrapportage optimaal?

Personele bezetting
Zit de juiste persoon op de juiste plek?

Word wijzer van onze ervaren consultants

We hebben een groot netwerk aan consultants op het gebied van Organisatieadvies, Finance en control en Personeel en organisatie. Maar wij zijn geen doorsnee consultancy-bureau. Uw vaste consultant adviseert u graag hoe u uw organisatie effectiever en sterker kunt maken. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie vooruit kan, vanuit een relatie gebaseerd op vertrouwen en respect. We zijn nieuwsgierig naar uw organisatie en willen persoonlijk met u in gesprek gaan. Niet alle problemen zijn inzichtelijk en eenduidig aan te wijzen. Wij weten de juiste vragen te stellen.

Eigenzinnig advies

Wij zijn tot het uiterste gedreven om van meerwaarde te zijn voor uw organisatie en geven u dan ook een gedegen advies waarmee u vooruit kunt. Geen standaard verhaal, maar een sterk en soms eigenzinnig advies, voor uw organisatie op maat gemaakt. Het kan dus zomaar zijn dat wij in ons projectplan antwoord geven op vragen die u ons niet eens gesteld heeft, maar waarvan wij weten dat ze belangrijk zijn om echt verder te komen. En daar heeft u iets aan!

Expertise consultants

IPN is als consultancy-bureau sterk kennisgedreven. Niet alleen theoretische kennis, maar vooral ervaring kenmerkt ons. De consultants van IPN beschikken over een gezonde dosis nieuwsgierigheid en zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Ze hebben een brede theoretische en praktische achtergrond en zijn een tikkeltje eigenzinnig. En daar willen wij graag wat mee.

Een sterk team

Gaat een van onze consultants voor u aan de slag, dan hebt u uiteraard een vast contactpersoon. Maar achter uw contactpersoon zit een team van consultants met ieder hun eigen expertise. Eventueel ontbrekende kennis is op deze manier snel en adequaat in te winnen.

Gedrevenheid

Door onze open blik, kennis en ervaring in uiteenlopende branches en vakgebieden en vooral gedrevenheid bieden wij graag dat benodigde inzicht, dat andere geluid, het gereedschap, de bevestiging, de uitweg, de rust of juist de vonk om verder te kunnen. Op het gebied van strategie en bedrijfsadvies tot personeelsadvies, finance en control en wetgeving. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij een interim professional voor u zoeken die u tijdelijk ondersteunt met het implementeren, toepassen en uitvoeren van het advies.

Meer weten? Neem contact op

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een vraag? Bel IPN

0592-379700